suomeksiin english

  AURAMAA-YHTIÖIDEN PALVELUT

   Yrityksemme on erikoistunut maantiekuljetuksiin ja niihin lisäarvoa tuottaviin palveluihin.
   Räätälöimme kuljetus- ja varastointipalvelut asiakkaiden tarpeiden mukaan.
   Kaikkia palveluitamme yhdistää asiakaslähtöisyys.

KAPPALETAVARAKULJETUKSET

Hoidamme kappaletavaraliikenteen yön yli -kuljetuksina koko Suomen alueelle. Tiivis yhteistyömme Kaukokiito-ketjun kanssa takaa asiakkaille nopean ja luotettavan kuljetusketjun. Kaukokiidon laajan terminaali- ja linjaverkoston ansiosta lähetykset toimitetaan pääsääntöisesti heti seuraavana päivänä tavaran noutopäivästä.

Repsikka-toiminnanohjausjärjestelmä
Käytössämme oleva Repsikka-toiminnanohjausjärjestelmä mahdollistaa lähetysten reaaliaikaisen seurannan kollitasolla.

TILAUSLIIKENNE

Tilaus- ja sopimusliikenteemme palvelee asiakkaitamme koko maan laajuisesti. Kuljetamme tavaraa tarkasti lämpösäädellyistä elintarvikkeista aina raskaan teollisuuden massakuljetuksiin. Nykyaikainen ja laadukas kuljetuskalustomme sekä kuljetusten jatkuva seuranta takaavat onnistuneen kuljetussuoritteen. Jokaisessa autossamme on moderni tietojärjestelmä, jonka avulla pystymme seuraamaan reaaliaikaisesti ajoneuvon sijaintia ja kuljetuslämpötiloja.


PROJEKTIKULJETUKSET

Monipuolisen kuljetuskaluston ja ammattitaitoisen henkilökuntamme ansiosta pystymme hoitamaan haastavimmatkin kuljetukset. Meillä on pitkä kokemus ylileveiden ja -korkeiden kollien kuljettamisesta. Huolehdimme kuljetukselle sopivan kaluston ja erikoiskuljetusluvat. Lisäksi suunnittelemme reitin ja hoidamme kuljetuksen vaatimat liikennejärjestelyt. Näin turvaamme myös kanssa-autoilijoiden turvallisuuden maanteillä.


VARASTO- JA LOGISTIIKKAPALVELUT

Auramaa-yhtiöiden palvelukokonaisuus mahdollistaa kaikki logistiikan palvelut tuotannon loppupäästä aina lopulliselle asiakkaalle asti. Näin vapautamme asiakkaan resursseja omaan ydinliiketoimintaansa sekä alennamme koko logistisen ketjun kustannuksia. Erilaisia varastotiloja ja terminaaleja Auramaa-yhtiöillä on käytössään noin 50 000 neliötä.

Lisätietoa varasto- ja logistiikkapalveluista