suomeksiin english

Auramaa-yhtiöt

Auramaa-yhtiöiden historia ulottuu aina vuoteen 1929. Tuolloin yrityksen perustaja Yrjö Auramaa osti ensimmäisen kuorma-autonsa. Noista ajoista on kuljettu pitkä matka, ja nyt olemme yksi Suomen suurimmista logistiikka-alan yrityksistä. Liikevaihtomme on 58 miljoonaa euroa.

Meillä on 140 omaa ajoneuvoa, joiden lisäksi asiakkaitamme palvelee 150 vakituista sopimusliikennöitsijää. Työllistämme noin 600 ihmistä 13 eri paikkakunnalla. Toimintamme painottuu eteläiseen Suomeen, jossa meillä on yhdeksän omaa tavaraliikenneterminaalia. Erilaisia terminaali- ja varastotiloja Auramaa-yhtiöillä on yhteensä 50 000 neliötä.

Toimimme osana Kaukokiito-ketjua. Kaukokiito on suomalainen kuljetusalan yritys, jonka terminaali- ja linjaverkosto muodostuu paikallisista yrittäjistä. Auramaa-yhtiöt on Kaukokiidon suurin osakasliikennöitsijä. Verkottunut toimintamalli yhteistyökumppaneiden kanssa on osoittautunut erinomaiseksi konseptiksi alati kiristyvillä markkinoilla.

Auramaa-yhtiöissä arvostetaan asiakaslähtöisyyttä, perheyrittäjyyttä ja ammattitaitoista henkilökuntaa. Yritys on edelleen perustajasuvun omistuksessa ja toimii osin jo neljännessä sukupolvessa. Liiketoiminnan jatkuva kehittäminen ja sitoutunut henkilökunta takaavat jatkuvuuden. 
Asiakaslähtöisen konseptimme tarkoituksena on luoda lisäarvoa asiakkaillemme. 
Motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilökunta on tärkein voimavaramme.
Huolehdimme henkilökuntamme hyvinvoinnista ja kouluttamisesta.

Tuotamme palvelumme mahdollisimman laadukkaasti. Kuljetuskalustomme keski-ikä on vain 3,5 vuotta, mikä takaa turvallisen ja ympäristöystävällisen tavan kuljettaa tavaraa. Modernien ja puhtaiden terminaalitilojemme ansiosta tavarat säilyvät myös silloin, kun ne eivät ole liikkeellä.

Perheyritys auramaa

Konserni:

Auramaa kaavio laatikko

Auramaa-yhtiöt on viidestä eri yhtiöstä koostuva konserni.

Historia

Lue lisää Auramaa-yhtiöiden historiasta

Historia


Töihin Auramaalle?

Lue lisää rekrytoinnista

Kuskit auramaa