Kuljetuspalvelut

Kappaletavarakuljetukset

Hoidamme kappaletavaraliikenteen yön yli -kuljetuksina koko Suomen alueelle. Toimintamme osana Kaukokiito-ketjua takaa asiakkaille nopean ja luotettavan kuljetusketjun. Kaukokiidon laajan terminaali- ja linjaverkoston ansiosta lähetykset toimitetaan pääsääntöisesti heti seuraavana päivänä tavaran noutopäivästä. Käytössämme oleva Repsikka-toiminnanohjausjärjestelmä mahdollistaa lähetysten reaaliaikaisen seurannan kollitasolla.

Tilausliikenne

Tilaus- ja sopimusliikenteemme palvelee asiakkaitamme koko maan laajuisesti. Kuljetamme tavaraa tarkasti lämpösäädellyistä elintarvikkeista aina raskaan teollisuuden massakuljetuksiin. Nykyaikainen ja laadukas kuljetuskalustomme sekä kuljetusten jatkuva seuranta takaavat onnistuneen kuljetussuoritteen. Jokaisessa autossamme on moderni tietojärjestelmä, jonka avulla pystymme seuraamaan reaaliaikaisesti ajoneuvon sijaintia ja kuljetuslämpötiloja.

Projektikuljetukset

Monipuolisen kuljetuskaluston ja ammattitaitoisen henkilökuntamme ansiosta pystymme hoitamaan haastavimmatkin kuljetukset. Meillä on pitkä kokemus ylileveiden ja -korkeiden kollien kuljettamisesta. Huolehdimme kuljetukselle sopivan kaluston ja erikoiskuljetusluvat. Lisäksi suunnittelemme reitin ja hoidamme kuljetuksen vaatimat liikennejärjestelyt. Näin turvaamme myös kanssa-autoilijoiden turvallisuuden maanteillä.

Konttikuljetukset

Kuljetamme merikontit koko maahan toiminnan painottuessa eteläisen Suomen satamiin. Tavanomaisten konttialustojen lisäksi käytössämme on sideloader-kalustoa sekä kippaavia alustoja purkulaittein, jotka mahdollistavat myös paine- ja irtolastikonttien purut.

Pyydä tarjous
Varastointi- ja logistiikkapalvelut