Auramaalle töihin

Kuljetusliike Y. Auramaa Oy on perinteinen suomalainen perheyritys, joka työllistää nykyään yli 400 logistiikka-alan ammattilaista. Teiden ja terminaalien lisäksi meillä työskennellään raskaan kaluston huoltokorjaamolla, varastoissa, Euran pääkonttorilla ja terminaalien toimistoissa.

Auramaa-yhtiöiden vahvan menestyksen perustana on aina ollut ammattitaitoinen ja työnantajaansa vahvasti sitoutunut henkilökunta. Heidän työpanoksensa avulla yhtiö on kasvanut yhdeksi Suomen suurimmista kuljetusliikkeistä.

Työurat Auramaalla ovat olleet pitkiä. Joukossamme työskentelee jo useamman polven auramaalaisia. Myös neljäs sukupovi Auramaan omistajaperheestä on nykyään yhtiön palveluksessa.

Henkilöstömme työhyvinvointi on meille tärkeää. Tarjoamme työntekijöillemme laadukkaat työterveyshuollon palvelut kaikissa toimipisteissämme.

Osaamisen jatkuva kehittäminen ja henkilöstön koulutus on ainaisen muutoksen tilassa entistä tärkeämpää. Nykyään tämä onnistuu myös ketjumme sisäisesti Kaukokiito Akatemiassa. Kuljettajien ammattipätevyyskoulutukset hoidamme keskitetysti ja yhtiön tarpeisiin räätälöidysti.

Lue tästä esimerkki kuljettajan oppimispolusta ja urakehityksestä Auramaalla.

Arvostamme työntekijöissämme ahkeruutta, palveluhenkisyyttä, yhteistyökykyä, joustavuutta ja ennen kaikkea tervehenkistä asennetta työntekoon.

Tule mukaan takamaan omalla vahvalla osaamisellasi ja työpanoksellasi se, että vuonna 1929 alkaneen suomalaisen perheyrityksen hieno tarina saa jatkua.

Avoimet työpaikat:

Mikäli sinulle sopivaa paikkaa ei ole avoinna juuri nyt, voit lähettää meille myös avoimen työ­hake­muk­sen:

Lähetä avoin hakemus