Auramaa-yhtiöt
- Kuljetuksia jo vuodesta 1929…

Auramaa-yhtiöiden juuret ovat Eurassa ja sen historia ulottuu aina vuoteen 1929, jolloin yrityksen perustaja Yrjö Auramaa osti ensimmäisen kuorma-autonsa. Noista ajoista on kuljettu pitkä matka, ja nyt olemme yksi Suomen suurimmista logistiikka-alan yrityksistä. Tänä päivänä koko konsernin liikevaihto on hieman alle 100 miljoonaa euroa.

Meillä on 150 omaa ajoneuvoa, joiden lisäksi asiakkaitamme palvelee 160 vakituista sopimusliikennöitsijöidemme autoa. Työllistämme omat ja alihankkijoidemme työntekijät yhteenlaskettuna yli 700 ihmistä kolmellatoista eri paikkakunnalla. Toimintamme painottuu eteläiseen Suomeen, jossa meillä on kymmenen omaa tavaraliikenneterminaalia ja kaksi varastohotellia. Pääkonttorimme sijaitsee edelleen Eurassa. Erilaisia terminaali- ja varastotiloja Auramaa-yhtiöillä on yhteensä 50 000 neliötä.

Toimimme osana Kaukokiito-ketjua. Kaukokiito on suomalainen kuljetusjärjestelmä, jonka terminaali- ja linjaverkosto muodostuu paikallisista yrittäjistä. Auramaa-yhtiöt on Kaukokiidon suurin osakasliikennöitsijä. Verkostoitunut toimintamalli muiden Kaukokiito-liikennöitsijöiden kanssa on osoittautunut erinomaiseksi konseptiksi alati kiristyvillä markkinoilla. Kaukokiito-kuljetusten lisäksi palvelemme sopimusasiakkaitamme mm. elintarviketeollisuuden ja raskaan teollisuuden aloilta.

Arvostamme toiminnassamme asiakaslähtöisyyttä, perheyrittäjyyttä, kotimaisuutta ja ammattitaitoista henkilökuntaa. Yritys on edelleen perustajasuvun omistuksessa ja toimii osin jo neljännessä sukupolvessa. Liiketoiminnan jatkuva kehittäminen ja sitoutunut henkilökunta ovat olleet jatkuvuuden kulmakiviä. Asiakaslähtöisen ja joustavan toimintamallimme avulla pystymme tuottamaan lisäarvoa asiakkaillemme.

Huolehdimme henkilökuntamme hyvinvoinnista, kouluttamisesta sekä ammattipätevyyden ylläpidosta. Motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilökunta on tärkein voimavaramme. Teemme myös jatkuvasti yhteistyötä erilaisten oppilaitosten kanssa taataksemme sen, että Suomen teillä liikkuu jatkossakin ammattitaitoisia kuljettajia.

Tuotamme palvelumme laadukkaasti ja tehokkaasti. Nykyaikaisen kuljetuskalustomme keski-ikä on alle neljä vuotta, joka mahdollistaa ympäristöystävällisen, luotettavan ja turvallisen toiminnan. Modernien ja siistien terminaali- ja varastotilojemme ansiosta tavarat säilyvät myös silloin, kun ne eivät ole tien päällä. Laadun vakuudeksi toimintamme on myös sertifioitu; laatu- ja ympäristöjärjestelmämme täyttää ISO 9001- ja ISO 14001-standardien mukaiset vaatimukset.